Kwartfinale

 

Eernegem A mocht in de kwartfinale van de Beker van West-Vlaanderen thuis aantreden tegen de B-ploeg van Meulebeke (Kris Vermandel C4, Ward Lambrecht C6 en Wesley Gielen D0). Dat het een spannende wedstrijd ging worden stond in de sterren geschreven.
Nadat Johnny Crampe (C2), Glenn Vermote (C6) en Bart Bonamie (D6) elk 2 van hun 3 wedstrijden hadden gespeeld stond de stand op 3-3. Het dubbelspel leek dus wel eens de beslissende wedstrijd te worden! Glenn Vermote en Bart Bonamie voor Eernegem kwamen meteen 0-2 achter tegen de 1ste en 2de man van Meulebeke, maar knokten zich terug in de match: 2-2. De beslissende set ging echter verloren en zo kwam Meulebeke 3-4 voor. Een kloof op het verkeerde moment zo bleek, want met een 4-6 eindstand pakte Meulebeke nipt de overwinning en de kwalificatie voor de halve finales!
Einde van de bekercampagne dus voor TTC Eernegem...tot volgend seizoen!

 

 

1/8ste Finale

 

Eernegem A heeft zich in Oudenburg geplaatst voor de kwartfinales van de Beker van West-Vlaanderen ten koste van Oudenburg B!
Johnny Crampe (C2), Joris Gadeyne (C2) en Glenn Vermote (C6) versloegen de 'buren' van Oudenburg (Henk Moerman D2, Leslie Devolder E2 en Kris Houthoofd E4) met 3-7 in de 1/8e finales.
In de kwartfinales wacht nu Meulebeke B (Kris Vermandel C4, Ward Lambrecht C6 en Wesley Gielen D0), dat op bezoek mag komen naar Eernegem eind maart.